25 Ağustos 2016 Perşembe

Merhabalar Sayın Need For Speed World Severleri,

Saygıdeğer Grup Üyelerimiz..


Biliyoruz Çok uzun zaman oldu fakat Buluşabileceğimiz Ne bir ortam kaldı nede birkaç araç.. Bildiğimiz üzere EA Games Oyunumuz Need For Speed World'ü Son yıllarda ablukaya almıştı. Nedeni ise Büyük hasılat yaptıkları Speedboost alış verişi idi. Şirket oyundan gelirlerinin düştüğünü acıkladı. fakat Oyuncular alışverişlerini eksiksiz bir şekilde yapıyorlardı. Bu Bir bahaneydi aslında asıl hedef Yeni Need For Speed Oyunu için tüm mühendisleri World ün başından kaldırıp Yeni Projeleri olan oyuna yoğunlaştırmaktı. Oyunun son zamanlarında vakit geçiren arkadaşlarımız bilirler. Oyuna ne Araç güncellemesi ne de etkinlik güncellemesi yapılmıştı. Oyun Kendi Haline Bırakılmış Oyunculuların istekli ve heyecanlı zamanları yerini sıkıntılı günlere bırakmıştı. 



Bu Yetmezmiş gibi EA Games Çalışanları saolsunlar Veri tabanını analiz ederek Tek eğlencemiz olan Drift Pack kullanan arkadaşlarımızda Dahil olmak üzere birçok 3. parti program kullanan arkadaşlarımızı Oyundan uzaklaştırdılar. Bu kısıtlamanın içinde Grubumuzdan Birçok arkadaş Oyuna veda etmek zorunda kaldı.Ea Games in  2 Aylık sıkı yönetimi sonucunda oyunun belli başlı tüm oyuncuları banlanmış ve yerini yeni hesapların aldığı kimsenin birbirini tanımadığı bir beta süreci başlamıştı. Sürec sonunda Bir acıklama yapıldı ve Oyunun Son Haftaları Yaklaşıyordu. Bu sürecte Oyundaki hesapların %85lik bir kısımı banlandı oynayanlar arasında tektük eski kullanıcılar kaldı onlardan birkacı da bizdik. oyun kapanana kadar biz oyunda protestomuzu yaptık fakat oyun kapandı ve birdaha giriş yapamadık. 2010da başladığımız Bu eğlenceli serüven sona ermiş onca arkadaşlıklar emekler ve zamanlar tarihe karışmıştı. Bu Konuda yapacak birşey kalmamıştı. 


Oyun kapandı diye oyuna birdaha giremeyeceğiz diye üzüldük haliyle fakat elitepvpers mühendisleri oyunun komut serveri şeklinde avutarak offline olarak giriş yapabileceğimiz pek tadı olmasada oyuna girip arac alıp modifikasyon yapabileceğimiz bir dosya paketi sundu. Bu dosyayı da size kısa süre içerisinde sunacağız. 


Oyun kapandı diye sayfayı silecek değiliz fakat kadromuzu en baştan toplamayı düşünüyoruz Zamanında 1000 kişiye ulaşan facebook sayfamızı tekrar aktif edeceğiz. Bu Oyunda tanımış olduğumuz Alman Arkadaşlarımıza ve Türk Arkadaşlarımıza Bu Topluluğun Oluşmasına katkı sağlayan her üyemize minnettarız. Hepimizin Emeği bir oyun üzerinde silinmiş olabilir fakat biz hala bir bütünüz Grubumuzun fotoğrafları ve videoları sayfada bir aksilik çıkmadığı sürece burada kalacaktır. 



Yakın zamanda Grubumuzun yöneticileri olarak bir oyun belirleyip Oyun hakkında buluşulabilirliğimizi konuşacağız. Sizi hatırlamak adına, Konu altına yazarak Kendinizi tanıtırsanız Belirleyeceğimiz oyun hakkında sizin görüşerinizide değerlendirmekten mutluluk duyacağız arkadaşlar. 

Birdahakine görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Bırakın.