4 Ekim 2013 Cuma

Özür Dileriz..

Sayın Custom Garage Üyeleri Ve Takipçileri..

Öncelikle sayfamızı takinizinden dolayı size teşekkür borçluyuz. Burayı ihmal ettiğimizin farkındayız. Fakat işlerimizin olduğu gerekcesiyle burada olamamaktayız. Etkinliğimizden sonra buralar biraz ıssız kaldı. Hafta sonu için bir buluşma ayarlayacağım. Yetkili kişi olarsk oyundan bana ulaşabilirsiniz.
"OPELINSIGNIATR" yarınki buluşmamızda bu nick ile bana ulaşın. Sayfalarımızı yöneten 2 kişi bulunmaktadır. Öncelikle bunu belirtmeyi önemli görmekteyim. 
"Bhchamc" "Opelınsıgnıatr" oyun nicklerimiz ile buradayız. Sayfamızda yeteri kadar paylaşım yapamıyorsak Facebook sayfamızdan bize birebir mesaj ile veya sol taraftaki iletişim formu ile bildiriniz. Gerçekten mutlu oluruz. 
Aracınızın veya herhangi bir fikrinizi bize facebook sayfamızın duvarına atarsanız. Paylaşırız veya yardımcı oluruz. Buraya pek zaman ayıramıyor olabiliriz bu iş hakikaten meşakatli bir iş. Umarım bizi anlayabilirsiniz. Biz sizi sayın takipçilerimizi düşünerekten büyümeye devam ediyoruz. Almanca bilmesek bile Türkçe olarak anlamaya çalışıyoruz. Amacımız birlik beraberlik içerisinde zevkli zamanlar geçirmek.. 

Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederiz. 

Page Editor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu Bırakın.